Doties Atpakaļ

Karstais Cidoniju – Ābolu dzēriens

Course: Drinks

Sastāvdaļas

  • 300 ml Ābolu sulas
  • Cidoniju sīrups – pēc garšas
  • 1 tējkarote Medus – tējkarote
  • 1/2 Svaigi spiesta laima sula

Instrukcijas

  • Ābolu sulu sajauc ar cidoniju sīrupu un sāk karsēt, kad sākvārīties – pievieno medu un turpina vārīt, līdz sāk nedaudz parādīties baltasputas. Kad dzēriens ir uzkarsis aptuveni līdz 80 grādiem, tad pievienojam klātmedu un nedaudz laima sulas. Dzērienu pilda krūzēs un pasniedz siltu.
    Pēc vēlēšanās variet pievienot cidoniju šķēlītes, dzērvenesdekorācijai.

Lai labi garšo!

Pin Recipe Dalīties Facebook