Sablenderē vai saberž cepumus smalkās drupatās. Izkausē sviestu.
Cepumus un sviestu sajauc kopā, gatavo masu ieklāj traukā, izveidojot groza formu.
Sagatavo želatīnu (pēc instrukcijas) lietošanai pie siera masas.
Bļodā sajauc svaigo sieru ar cukuru.
Aptuveni 200 gramus zemeņu biezeņa sablenderē līdz škidrai viendabīgai masai un pievieno siera masai.
Pievieno gatavo želatīnu un atlikušo zemeņu biezeni.
Gatavo masu lej cepuma groziņā, pēc vēlēšanās var rotāt ar svaigiem augļiem, ogām.
Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī uzvismaz 2 stundām.
PS. Ja ir svaigu augļu, ogu rotājums, tās var pārklāt ar želatīnu, lai ilgāk saglabātos svaigs izskats.