Sasmalcini cepumus, pieliec tiem sviestu un kakao. Labi samaisi.
Iegūto masu liec kūkas veidnē ( 20 cm diametrā), kura izklāta ar cepamo papīru.
150 ml smiltsērkšķu sulai / biezenim pievieno biezpienu, mīkstu sviestu, cukuru, kukurūzas cieti, sāli un skābo krējumu. Samaisi līdzveidojas viendabīga masa. Tad pievieno pa vienai olas, labi izmaisot masu pēckatras olas pievienošanas. Masu lej kūkas veidnē.
Kūkas veidni liek līdz 200°C sakarsētā cepeškrāsnī un cep10 minūtes. Tad samazina temperatūru līdz 110°C un cep vēl 1 h vai 1h 15 min. Kūka ir gatava, kad tās vidiņš nedaudz kustas, pakustinot kūkas veidni. Gatavai kūkai ļauj pilnībā atdzist.
Kūkas virskārtai uzsilda smiltsērkšķu biezeni , ūdeni, cukuru un želatīnu līdz 60°C , visu laiku maisot. Iegūto masu pārlejatdzisušajai kūkai, dekorējot ar fizāļiem vai smiltsērkšķu ogām. Kūka irgatava, kad virskārta ir saželējusi. Vislabāk kūku likt aukstumā un gatavot to iepriekšējā dienā pirms pasniegšanas, lai virskārtai ir laiks saželēt.