Smiltsērkšķu kēksiņi
Smiltsērkšķu kēksiņi
Sastāvdaļas
- 200 g miltu
- 120 g brūnā cukura
- 1 ola
- 125 g paniņu
- 70 g olīveļļas
- 1 citrona sula
- šķipsniņa sāls
- 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
- 1 banāns
- 100 g baltās šokolādes
- 100 g smiltsērkšķu
Instrukcijas
- Krāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai. Bļodā lejpaniņas, citronu sulu, olīveļļu, sagrieztu banānu, olu, un visu rūpīgi saputo kopā.
- Atsevišķā traukā samaisa miltus, cepamo pulveri, cukuru,gabaliņos sagrieztu balto šokolādi un smiltsērkšķus.
- Pēc tam abu bļodu saturu savieno un viegli sacilā kopā.
- Mīklu pilda formiņās un cep krāsnī 15–20 minūtes, līdz,iedurot mafinā kociņu, tas iznāk ārā tīrs.