Smiltsērkšķu kēksiņi

Smiltsērkšķu kēksiņi

Course: Dessert

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 120 g brūnā cukura
  • 1 ola
  • 125 g paniņu
  • 70 g olīveļļas
  • 1 citrona sula
  • šķipsniņa sāls
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 banāns
  • 100 g baltās šokolādes
  • 100 g smiltsērkšķu

Instrukcijas

  • Krāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai. Bļodā lejpaniņas, citronu sulu, olīveļļu, sagrieztu banānu, olu, un visu rūpīgi saputo kopā.
  • Atsevišķā traukā samaisa miltus, cepamo pulveri, cukuru,gabaliņos sagrieztu balto šokolādi un smiltsērkšķus.
  • Pēc tam abu bļodu saturu savieno un viegli sacilā kopā.
  • Mīklu pilda formiņās un cep krāsnī 15–20 minūtes, līdz,iedurot mafinā kociņu, tas iznāk ārā tīrs.

Lai labi garšo!

Pin Recipe Dalīties Facebook